Novi Sad
11.03.2013.
10:53 > 12:00
Oko trideset trudnica i porodilja koje su otišle na bolovanje pre gašenja Razvojne banke Vojvodine apelovale su na nadležne da obrate pažnju i na njih prilikom biranja kadra koji će biti zaposlen u Razvojnom fondu Vojvodine.
  • Dj

    11.03.2013 18:06
    odgovor za Jo
    Kao trudnica iz RBV...htela bi da napomenem da smo mi imale prosecne srpske plate. Jadno je kad neko stalno ima predrasude i kad pametuje u situaciji koja uopste nije bezazlena!
  • jo

    11.03.2013 16:43
    Ma nemoj
    Ćuj njih da se država pobrine.Firma pukla i doviđenja.I po 101 put da napišem.Nema leba od promene zakona.što ne naprave tako da čim se otvori bolovanje prelaziš na teret države i narednih 12 meseci sve prodilje dobijaju istu cifru bez uplitanja poslodavca.nema zakidanja,muljanja i slično.Jedini problem tad bi bile porodilje kao ove iz banke i državnih firmi jer su naučile na veliki novac.Svima prosečna srpska plata + doprinosi i tako 12 meseci.Pa da vidiš ko bi onda išao na porodiljsko sa državnih jasli
  • Nebojsa

    11.03.2013 14:13
    Narod trazi
    Ovo je neophodno podrzati svaka radnica koja je na redovnom konkursu dobila posao (koji smo svi mi placali) treba da ima punu zastitu .Ostale molim da se zbog sramote jer su ukrale radno mesto ne javljaju (to vam je ono kad vam neko sredi posao)
  • 11.03.2013 13:23
    Sramno
    Sramno je da na ovu vest nema ni jedan komentar, samo to nam govori koliko ovo drustvo ali tek drzavu bas briga za trudnice i porodilje.
    Vama opet svaka cast za ovu vest i sto iynosite
    ove tuzne price o trudnicama.
    Drzava samo obecava i obecava zastitu trudnica ali evo mi smo budale pa cekamo ne znam ja koliko godina i nista se ne desava.
    Ako bar ne brinu o starim i bolesnima i deci sto moraju jos i trudnicama, bitnije je da pretresaju i bore se ko ima vecu platu. E jadna smo ti mi drzava !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna